• Persoonlijke begeleiding
  • Duurzame materialen
  • Uniek en op maat
Tips & tricks

5 inspirerende ideeën voor een origineel huwelijksaanzoek

Voor een huwelijksaanzoek heb je de perfecte verlovingsring nodig, maar daarmee is de kous natuurlijk nog niet af. Heb je ook al gedacht aan een onvergetelijke manier om je partner met dé vraag te verrassen? Laat je inspireren door deze vijf originele ideeën

1. Fotohokje of loveshoot

Trek de liefde van je leven mee een fotohokje in of boek een loveshoot voor jullie tweetjes. Gewoon, “om samen wat leuke foto’s te hebben”. Zodra de camera beelden begint te schieten, neem jij de verlovingsring uit je broekzak en ga je door de knieën. Dit idee voor een huwelijksaanzoek levert gegarandeerd schitterende beelden op, om voor altijd te koesteren.

2. Achtbaan

Trakteer de man of vrouw van je dromen op een uitstap naar jullie favoriete pretpark. Neem een blad papier mee met daarop in grote letters je aanzoek. Op het moment dat jullie in de achtbaan langs de camera passeren, steek je het blad in de lucht. Wedden dat je partner de foto deze keer wél zal willen kopen? 

“Close the box for "no", wear the ring for "YES" !”

666

3. Onweerstaanbare boodschapper

Hebben jullie samen al kindjes of zijn jullie de trotse ouders van een schattige viervoeter? Dan hoef je het voor een origineel huwelijksaanzoek alvast niet te ver van huis te zoeken. Schrijf op een bordje “Wil jij met mama/papa trouwen?” en knoop het om de nek van je onweerstaanbare boodschapper of laat de vraag op een T-shirt drukken. 

4. Vraag het letterlijk achter haar rug

Je familie en vrienden betrekken bij je aanzoek? Waarom niet! Vertel hun over je plannen en organiseer een feestje. Geef iedereen een papier en spreek goed af waar ze op de groepsfoto moeten staan, zodat er “Wil je met mij trouwen?” verschijnt. Jezelf en je aanstaande verloofde, die op het moment van de foto nog van niets weet, plaats je helemaal vooraan in beeld. 

5. Unieke filmposter

Personaliseer de poster van jullie lievelingsfilm: vervang de namen van de acteurs bijvoorbeeld door die van jullie, en de titel door jouw aanzoek. Vraag aan het bioscooppersoneel om je aanzoekposter mee tussen de gewone filmposters in de inkomhal te hangen … en de rest gebeurt vanzelf! 

222

 

Origineel huwelijksaanzoek in orde? Nu nog de ideale verlovingsring vinden 

Zelfs het origineelste huwelijksaanzoek is natuurlijk niet compleet zonder de perfecte verlovingsring. De Bruyloft helpt je graag de juiste keuze te maken. Maak snel een afspraak voor een vrijblijvend gesprek in onze showroom!

 

Lees ook: Een verlovingsring kopen: waarop moet je zeker letten?

Ook interessant

Robijn (28)
Tips & tricks

Help, mijn witgouden ring kleurt geel! Dit doe je eraan

Als je je witgouden ring dagelijks draagt, kan hij na een tijdje geelachtig kleuren. We vertellen je hoe dat komt en hoe je je ring weer in topvorm krijgt.

Lees meer
Pure Feelings Picture Id917725802 (1)
Tips & tricks

Je diamanten ring onderhouden: zo behoudt hij zijn glans

Verliest jouw diamanten ring na een tijdje z’n glans? Geen zorgen, want er zijn heel wat manieren om je ring terug in topconditie te krijgen én houden.

Lees meer
The Bride Puts A Ring On The Grooms Finger And Holds A Bouquet In Her Picture Id1315852120
Tips & tricks

De perfecte mannenring kopen? We helpen je kiezen

Op zoek naar de perfecte trouwring voor je man? Er zijn wat dingen waarop je het best let tijdens je zoektocht. Geen zorgen, DE BRUYLOFT staat voor je klaar.

Lees meer